‘Sparringpartner voor vastgoedpartijen’

Maak kennis met Albert Hulshoff van AHB Consultancy

Albert Hulshoff studeerde Technische Natuurkunde in Delft en is werkzaam geweest in de energiesector (Gastec). In 2006 trad hij als programma-adviseur in dienst van RVO.nl, destijds SenterNovem. Binnen het team utiliteitsbouw heeft hij zich vooral gericht op de verduurzaming van de commerciële vastgoedsector. Sinds mei 2012 is hij zelfstandig gevestigd.

Veel aandacht voor Energy Service Companies

ESCo's als nieuwe ontwikkeling voor de Nederlandse vastgoedmarkt hebben Alberts bijzondere aandacht. Hij wordt steeds meer gezien als een van de experts op het gebied van ESCo's in Nederland. 

Marktpartijen waaronder gemeenten nemen dan ook veelvuldig contact met hem op. Albert heeft inmiddels een breed netwerk opgebouwd in de vastgoedsector op boardroom niveau, binnen overheden evenals in de wetenschap.

Aandachtsgebieden

Albert publiceert regelmatig opiniërende artikelen, geeft trainingen en lezingen en is vaste columnist op duurzaamgebouwd.nl

Zijn aandachtsgebieden zijn onder meer:

  • Duurzaam bouwen en beheren
  • Beoordelingsmethoden duurzaam vastgoed
  • Waarde duurzaam vastgoed
  • Duurzame energie
  • Innovatieve financieringsvormen
  • Prestatiecontracten
  • Energy Service Companies (ESCo's)

‘Sparringpartner voor vastgoedpartijen’

Albert Hulshoff

Met een ESCo uw energiebesparing realiseren

ESCo's zijn bedrijven die diensten leveren op het gebied van energiebesparing, installatie- en gebouwbeheer op basis van een prestatiecontract. De komende jaren kunnen ESCo’s voor een aanzienlijke energiebesparing zorgen, waarbij de overheid de markt stimuleert als launching customer.

Ontdek met deze video waarom ESCo-dienstverlening zeer geschikt is om met weinig voorfinanciering veel te bereiken. Naast energiebesparing kunt u ook verbetering van het binnenklimaat en waardegroei van het vastgoed realiseren. Zowel gebruiker als eigenaar kunnen van de investering profiteren.